Waarom deze website?

Iedereen is vriendelijk voor zichzelf en voor anderen

Het doel van deze website is dat iedereen vriendelijk is voor zichzelf en voor anderen.

Met deze website willen we bijdragen aan het voorkomen van conflicten en aan het oplossen hiervan.

Spelavonden en artikelen

Door het organiseren van spelavonden en het schrijven van artikelen geven we inzicht en handvatten voor het vriendelijk zijn voor jezelf en voor het geweldloos communiceren met anderen.

Geweldloze Communicatie
Deze website is gebaseerd op het gedachtegoed van Geweldloze Communicatie.
Met deze website willen we dit gedachtegoed voor meer mensen toegankelijk maken.

Erika van Driel

Ik heb het initiatief genomen voor deze website. Jaren na mijn studie Rechten las ik het boek Geweldloze Communicatie van dr. Marshall Rosenberg. Dit gedachtegoed sprak mij direct aan omdat gelijkwaardigheid, net als rechtvaardigheid, een belangrijke waarde is voor mij.

Passie
Ik heb een passie voor het gedachtegoed van Geweldloze Communicatie. Naast mijn werk als beleidsadviseur bij de rijksoverheid draag ik dit al jaren uit. Veel mensen zijn al geïnteresseerd geraakt. Graag maak ik jou ook enthousiast voor Vriendelijk Communiceren.

Trainingen

  • Verbindend Coachen bij Jenny Giezeman van Ai-opener.
  • Mediate Your Life bij Jan van Koert van Vinetraining en Christiaan Zandt van Bisho.

    Mijn motto
    Wie is wijs?
    Hij die van ieder mens leren wil.